Klaar voor uw Digitalisatie Reis?

De 4e industriële revolutie brengt uw bedrijf naar een hoger niveau.

Opzoek naar een partner die vertrouwen op de eerste plek zet in uw zoektocht naar Data Science gerelateerde oplossingen? COMPUTD bestaat uit een team van Data experts en Data scientist die de nieuwste technologieën en uw data combineren. We bieden diensten op verschillende niveaus, van het identificeren van kansrijke projecten, het versterken van uw team en werken op consultancy basis. Altijd strevend om tot de meest ideale en op maat gemaakte Data Science oplossing te komen.

Ons doel is om Data Science en kunstmatige intelligentie toegankelijker te maken en te verduidelijken. Uw behoefte en wensen zijn onze speerpunten om u naar uw gewenste situatie te brengen.

Digitaliseer uw bedrijf

Onze experts ondersteunen u in uw digitale transformatie voor elke stap van uw digitalisatie reis.

End-to-End projecten

Werk samen met onze data experts vanaf het eerste concept tot aan de oplevering van uw digitalisatie projecten.

Versterk uw team

Versterk je team tijdelijk met een data-expert.

Data Reis

Wij gaan samen met u de Data Science en Kunstmatige Intelligentie projecten vaststellen die de meeste impact geven met de minste inspanning.

ANALYSE & VERKENNING

Met het gebruik van technieken als data mining, algoritme voorspellingen en machine learning geven wij u inzicht in uw data.

RAPPORTEREN & DASHBOARDING

Na het verkrijgen van duidelijke inzichten, trainen wij uw organisatie om het beste uit AI en Data Science te halen.

TRAINING & WORKSHOPS

Ons team maakt op maat gemaakte oplossingen op het gebied van machine learning en kunstmatige intelligentie die passen bij uw bedrijfsdoelen.

ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Onze Data Scientist helpt in het creëren van een roadmap naar data gedreven bedrijfsvoering.

STRATEGISCH CONSULT

Organisaties die jullie voor waren:

De samenwerking met COMPUTD was een verhelderende beleving. De kennis en ervaring van COMPUTD’s Data Scientist heeft ons veel inzichten gegeven aan ons data analytics team. Samen hebben we een data gedreven oplossing gerealiseerd in onze autospuiterij. Een positief resultaat dankzij de samenwerking van COMPUTD’s jonge en dynamische experts en ons interne team.

VDL Nedcar
Paul van Vuuren

CEO, VDL Nedcar

Het was een genoegen om samen te werken met COMPUTD. In de loop van verschillende projecten was er nauw contact tussen onze werknemers en het COMPUTD-team. Een partnerschap is ontstaan waarbij COMPUTD onze datamodellen beoordeeld en de architectuur van onze data bekrachtigd zodat wij een betere uitleg kunnen geven aan de klant. We kunnen zo ons intern ontwikkelingsproces versnellen.

StraTopo
Sven Reulen

CEO, StraTopo

Een samenwerking is ontstaan op verschillende fronten: het migreren van ons data warehouse, het creëren van beschrijvende dashboards en een diepgang door middel van het “What’s Your Data worth” project. In het algemeen voelden wij ons erg comfortabel met het COMPUTD-team en hun ervaring in Data.

AgriDirect
Roger Scholtes

Director, AgriDirect

COMPUTD heeft ons een kijkje gegeven in de wereld van Kunstmatige Intelligentie via een introductie sessie. Deze sessie was erg interessant en goed te begrijpen. Het team heeft ons geïnspireerd door de basistheorie uit te leggen en heeft dit versterkt met veel praktische casussen. Hierdoor heeft COMPUTD ons inzicht gegeven in de toegevoegde waarde en mogelijkheden van Kunstmatige Intelligentie.

ORGfit
Thelma Brassé

Senior Consultant, ORGFit

Voetbalclubs zijn altijd opzoek naar nieuwe innovatieve oplossingen als het gaat om het rekruteren van nieuwe partners. Het was voor ons een must om erachter te komen welke fans potentiële prospects zijn. Een functionele tool is in korte tijd ontwikkeld naar onze wensen door het COMPUTD-team.

Fortuna Sittard
Chinouk van Zolingen

Account manager, Fortuna Sittard

LinkedIn

Follow us on LinkedIn

Adres

Transportlaan 57

6163CX Geleen

Contact

info@computd.nl

Facebook

Like us on Facebook