AI Workshop

Digitalisatie is de sleutel om uw bedrijf toekomst gericht te maken, maar om het juiste resultaat te bereiken is sturing nodig. Wij zoeken samen met u uit waar u kan beginnen en hoe u er zeker van kan zijn dat u uw successen behaald. 

Geef meer power aan AI-oplossingen!

Werk met uw echte business uitdagingen

Door de huidige trend rondom digitalisatie en Artificial Intelligence bestaan er al veel vaste en/of op maat gemaakte AI-oplossingen. Vaak zien we dat er geen écht probleem mee opgelost wordt en dus geen meerwaarde voor het bedrijf creëert.

Creëer interne ambassadeurs

AI-oplossingen worden vaak gestart vanuit Management, Hoofdkantoor initiatieven of een externe kracht die voor hen pleit. Helaas is er vaak nog geen of weinig interne acceptatie en niemand die durft op te komen binnen de organisatie voor een oplossing.

Versterk uw cultuur en infrastructuur

Zelfs de meest digitaal geavanceerde organisaties hebben niet altijd de juiste cultuur om een ​​AI-oplossing te implementeren. De meest innovatieve en cultureel flexibele oganisaties missen soms de infrastructuur om een ​​digitale dienst te ondersteunen.

DE KANSRIJKE PROJECTEN DIE U ÉCHT NODIG HEEFT!

Gedurende een workshop van een halve dag, kunnen we een start maken met uw digitalisatie-reis. Samen met uw team gaan we ervaringen en uitdagingen verzamelen om kansrijke projecten te identificeren waar uw organisatie enthousiast over gaat worden. Een haalbaarheid onderzoek wordt verricht om dit project juist te implementeren.

LinkedIn

Follow us on LinkedIn

Adres

Transportlaan 57

6163CX Geleen

Contact

info@computd.nl

Facebook

Like us on Facebook