Data impact analyse

Onderzoek de mogelijkheden met uw eigen data.

Digitalisatie Kickstarter

Ontwikkel een data roadmap voor uw team met dit all-in pakket!

Reporting en inzicht creatie

Haal de belangrijke informatie uit uw data in een oogopslag.

Op maat gemaakte AI-oplossingen

Maak uw organisatie toekomstbestendig door gebruik te maken van state-of-the-art dataoplossingen!

Data Science en AI-oplossingen op maat gemaakt naar uw wensen en behoeften.

Strategisch Consult

Zorg ervoor dat uw innovatieve plannen de grootste kans van slagen hebben.

Training en Opleiden

Verbreed uw kennis.

Data voor onze planeet

Ontdek uw duurzame opties.

Versterk uw team

Verbeter de werkdruk samen met dataspecialisten.

BENT U KLAAR OM TE BEGINNEN AAN UW DATA REIS?

Data impact analyse

Benieuwd waar u staat in uw digitaliseringsproces en welke potenties er zijn binnen uw bedrijf? Onze Data Science consultants kijken graag naar uw huidige situatie en geven feedback op welke projecten u als beste kan uitvoeren om uw bedrijf snel naar een hoger niveau te tillen met minimale moeite en kosten.

Digitalisatie Kickstarter

Start uw digitaliseringstraject met ons uitgebreid servicepakket. Het team van COMPUTD gaat samen met de bedrijfsexperts de beste use-cases identificeren in onze AI-workshop. Daarnaast wordt er in de huidige data gedoken om de potentie vast te stellen met ons “What’s your data worth” project. Deze digitalisatie kickstarter wordt afgesloten met onze denktank om u van nóg meer innovatieve ideeën te voorzien.

Reporting en inzicht creatie

Om belangrijke inzichten uit uw data te halen moet u deze op een intuïtieve manier kunnen inzien. Het is van belang dat u de data snel kan inzien en de juiste conclusies kan trekken. Ons team van experts kan u hiermee helpen door uw data correct te visualiseren zonder bias. In combinatie met data- en textmining krijgt u de beste inzichten uit uw bedrijfsanalyses. Of u nu alleen snelle inzichten, dashboards of een langdurige terugkerende oplossing nodig heeft, wij staan ​​voor u klaar met een ​​oplossing die u écht verder helpt!

Op maat gemaakte AI-oplossingen

We bieden u op maat gemaakte data en kunstmatige intelligentie oplossingen om uw zakelijke doelen te bereiken! Of u nu kosten wil besparen door inzicht te krijgen in wat er gaat gebeuren in uw organisatie, processen en beslissingen wil versnellen door deze te automatiseren of een andere uitdaging in uw organisatie heeft, onze AI-experts staan ​​klaar om voor u een oplossing te bouwen die bij uw organisatie past. 

Strategisch Consult

De digitaliseringsreis kan vol onvoorziene wendingen zitten. Daarom is een duidelijke roadmap essentieel om uw doelen te bereiken. COMPUTD staat klaar om u te ondersteunen bij het maken van uw plan. Hierin zetten we efficiëntie, verandermanagement en de juiste transformatie van uw bedrijfsstrategie centraal zodat u de juiste doelen nastreeft en écht meerwaarde voor uw organisatie creëert. 

Training en Opleiden

Bij COMPUTD streven we ernaar om datawetenschap en Artificial Intelligence op de kaart te zetten door middel van onderwijs. Wij bieden trainingen, workshops en lezingen op het niveau dat bij uw organisatie past. We nemen uw medewerkers graag mee in de wereld van data. Daarnaast geven we hen de kennis om zelf actief na te denken hoe deze nieuwe technologieën hun werk kunnen verbeteren. 

Data voor onze planeet

Benieuwd hoe data gekoppeld kan worden aan een beter en duurzamer milieu? Er zijn veel manieren om dit te bereiken en we denken graag met u mee. Bijvoorbeeld bij het begin van uw proces. Met Predictive Analytics kan u uw capaciteit beter afstemmen. Zo vermindert u uw CO2 uitstoot én uw kosten. Geef uw bedrijf en het milieu een boost!

Versterk uw team

Heeft u iemand nodig om uw team tijdelijk te versterken? Bent u op zoek naar een digitaliseringsexperts, datawetenschappers of AI-experts voor een bepaalde termijn? Laat het ons weten en we kijken of we iemand beschikbaar die past bij uw gewenste profiel!